Jdi na obsah Jdi na menu
 


Toto místo je vyhrazeno pro jakoukoli diskusi. Pokud Vás cokoli zajímá, máte nějakou připomínku nebo se chcete podělit o svoje zkušenosti, sem s tím!!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Koupím to u Malatků?

(Marie, 16. 1. 2011 12:22)

Věrko v kolonce perníčky a další tvoření máte modrou kytici růží s lístkama.A mne zajímá co to máte za vykrajovatko na ty zelené lístky?

Prosba

(MARIE, 30. 12. 2010 21:35)

Věrko prosím Vás napište mi firmu kde si můžu zakoupit toho motýla z patchworku?Děkuji

Re: Prosba

(Věra, 30. 12. 2010 23:19)

Majko, třeba tady....
http://www.cukrarskepotreby.cz/cze/produkt.html/patchwork-motylci

Poděkování

(Zuzana, 18. 9. 2010 21:41)

Věrko moc si Vážím toho,že jste mi odpověděla.Hned zítra mušličky vyzkouším.Právě peču kamarádce na svatbu a chci vyzkoušet nějaké Vaše recepty,protože jsou opravdu kouzelné.Budu se na Vaše stránky stále vracet pro inspiraci.

Zuzko, dobrý den

(Věra, 18. 9. 2010 10:57)

já tu sice recept na mušličky nemám (přidám), ale u mušliček je těsto takové drobivé, když ho pořádně upěchujete do formičky, tak to hezky drží. Případně můžete přidat trochu víc bílku. Já dávám 150g cukru moučka, 120g kokos a 1 bílek. Asi záleží jak je vejce velké.
Druhý dotaz na bílou čokoládu. Je to rozpuštěná bílá čokoláda. Prodávají se od fi Carla buďto pecky nebo pytlíky na zdobení.
A děkuji za pochvalu, moc to potěší. Věra

Bílá čokoláda

(Zuzana, 18. 9. 2010 6:28)

Paní Věrko ještě Vás prosím o radu jak udělat bílou čokoládu na zdobení? Ještě jsem ji nedělala. Děkuji a moc Vás zdravím,cukrovíčko jedno hezčí než druhé.

Nepečené mušličky

(Zuzana, 18. 9. 2010 6:24)

Dobrý den paní Věrko.Prohlížela jsem vaše cukrovíčko,no nádhera.Pokoušela jsem se o nepečené mušličky podle Vašeho receptu,ale bohužel mi těsto nejde spojit.Mohu přidat máslo nebo více Bílku? Prosím poradíte? Děkuji a cukrovíčko máte opravdu moc krásné.

Poděkování za nejkrásnější svatební dort

(Pavlína, 8. 9. 2010 9:15)

Paní Věrko, ještě jednou touto cestou moc a moc děkuji za nádherný svatební dort (moc mě potěšilo foto ve vaší galerii, protože na hostině se poněkud zapomnělo fotit, tak máme pouze jednu fotku a to ještě nic moc)- dort byl nádhernej a opravdu moc a moc výborný...Díky a mějte se krásně Pavlína

čokoláda

(vladka, 18. 8. 2010 15:53)

Děkuji za rychlou odpověď.Dneska je chci péct,protože v pátek má šéf narozeniny a moc je miluje.Tak aby trošku změkly.Jinak já taky tak dělám, ale stejně je tak krásné nemám.Myslela jsem, že je na to nějaký fígl.Zkusím je více vychladit.Určitě dám vědět.Jdu je dělat sama poprvé, vždycky je pečeme s mamkou.

Čokoláda

(Věra, 17. 8. 2010 22:34)

Děkuji za slova chvály, hřeje to na srdci. Pařížské rohlíčky dělám tak, že nastříkám krém a rohlíčky dám ztuhnout do lednice. Rozpustím čokoládu, teplota musí být tak akorát vlažná, ale hezky tekutá. Ztuhlé rohlíčky vezmu mezi prsty a krémem namočím do čokolády, hned otočím a dám na plech nebo mřížku. Vychlazený krém uspíší tuhnutí čokolády a ona tolik nestéká. Snad jsem to napsala srozumitelně a alespoň trochu pomohla.

polévání čokoládou

(Vladka, 17. 8. 2010 21:52)

Dobrý den,
jsem pekařka naprostý laik, ale moc mě to baví. Ráda hledám nové recepty na netu a narazila jsem na Vaše stránky a je to nádhera!!!Mezi cukrovím jsem našla dotaz ohledně pařížských rohlíčků, jak je zdobíte čokoládou, že ji máte jen na krému a je krásně vidět. Já to mám buď hodně čokoládové, že není vidět krém a nebo mi to steče, že tam není skoro žádná čokoláda. Můžete nám prosím poradit? Předem moc děkuji za odpověď a ještě jednou smekám NÁDHERA k tomu se asi nikdy nevypracuju, ale i tak na mým 3 "chlapům" chutná, ale stále vím, že to jde i lépe. Zdravím všechny šikulky

SHODA JMEN A PŘÍJMENÍ, STEJNÉ ZÁJMY

(Věra Vídeňská, 3. 7. 2010 19:06)

Ahoj, tak si listuji stránkama, a narazila jsem na stejné jméno a příjmení a dokonce obě pečeme, to je teda náhodička.
Tak až budu potřebovat nějakou radu, protože jsi s pečením nya vyšší úrovni obrátím se na tebe, můžu? tak zatím pá Věra

Prsa

(Věra, 30. 6. 2010 23:38)

Michalo, ano prsa jsou pečená v srdcové formě a dvou malých miskách, které tvoří to vyvýšení.

prsa

(Michala, 30. 6. 2010 17:05)

chtěla jsem se zeptat na ten dort prsa ten je z klasicke srdcové dortové formy?a čím ty prse vyplnujete aby byla kulata a vyvišena?Děkuji za odpověd.

Nádhera

(Ivana, 4. 3. 2010 22:45)

Dobrý večer,Věruško.To je nádhera.Kdybych bydlela blízko Vás,hned bych si objednala.Ale bohužel,jsem až z Vysočiny.Jestli můžu poprosit, z jakeho množství mouky se peče svatební drobné cukroví asi tak pro 30 lidí na výslužku a ještě k tomu doma na stoly a na hostinu. Děkuji a ať se Vám daří.

Krása

(Jitka, 3. 2. 2010 16:57)

Dobrý den.Prohlížím si Vaše stránky a moc se mi líbí svatební dorty.Hlavně ty čtvercové.Také postup na kapra je super!Mám v rodině vášnivého rybáře,tak ho určitě vyzkouším.
http://jitka-peceni.iprostor.cz/

Jaros

(Katerina, 10. 12. 2009 14:14)

Omlouvam se za ten preklep, pani Drnkova.

Svatebni dorty

(Katerina Jaros, 10. 12. 2009 14:13)

Dobry den pani Drkova,
nevim, jestli si na me vzpominate, ale predpokladam ze ano, jelikoz moje mati Vam stale nebyla schopna dorucit Vami zapujcene taci :-( {dle zprav z domova se na tom pracuje!!!} ... Nicmene ja bych Vam touto cestou chtela strasne moc podekovat!!! Vsechny tri Vami pripravene dorty byly uzasne a v prubehu nasi svatebni hostiny mely vetsi pozornost nez sama nevesta!!! :-) Nektere z marcipanovych kal dokonce maji vyznamne misto v babicine obyvaci stene :-) Vazne ... nas svatebni dort prekonal i nase nejbujnejsi predstavy a dorty pro maminky udelaly neskonalou radost. Pripravila jste pro nas velke mnozstvi radosti a za to Vam patri velky dik. Mate zlate rucicky!!! Preji Vam at se dari i nadale!!!

Kakaové obdélníčky

(Věra, 17. 11. 2009 17:17)

jsou polité bílou čokoládou a po ztuhnutí ozdobené čokoládovou polevou v sáčku. Jsem ráda, že se cukroví líbí.

Kakaové obdélníčky

(Šárka, 17. 11. 2009 13:51)

Dobrý den. Chci se optat, jestli se potírá vršek obdélníčků cukrovou polevou a potom dozdobit čokoládou.Děkuji. Cukroví nádherné.